Αρχική Σελίδα

Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd.

Κίνα Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο Alex, φάτνη Himatch είναι συμπαθητικός τύπος, αξίζει για να είναι εμπιστοσύνη, η ομάδα Himatch είναι καλή ομάδα, μας παρέχουν καλή υπηρεσία και αξιόπιστο ποιοτικό καλώδιο.

—— Felix

Το Himatch μας παρέχει καλώδιο συνδέσεων καμερών καλής ποιότητας, καλή τιμή. σας ευχαριστούμε.

—— LEO

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd.

1 2
Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd. Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd.
Himatch reception office corner

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Ωκεανία
Μάρκες : HIMATCH
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

HIMATCH η τεχνολογία βρέθηκε το 2004, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή των συνδετήρων, και η συνέλευση καλωδίων, παρέχει επίσης ότι ειδικευτείτε την υπηρεσία για τα μεγάλα και περίπλοκα προγράμματα του πελάτη.

Δεδομένου ότι ένα ISO9001 ήταν κατάλληλο την επιχείρηση, συνεχής θα παράσχουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και θα συνεργαστούμε με τους διαφορετικούς πελάτες από σε όλο τον κόσμο, προγράμματα cOem &ODM διαθέσιμα από όλους τους πελάτες μας.

Επιχείρηση συνελεύσεων συνδετήρων και καλωδίων.
Επαγγελματικά καλώδια στοιχείων κατασκευαστών και μηχανικής όρασης πωλήσεων: (υψηλός εύκαμπτος) καλώδιο 1394, (επίπεδο αλυσίδων δεξαμενών) καλώδιο στοιχείων υψηλής ταχύτητας συνδέσεων καμερών, (βιομηχανική κάμερα) CCXC καλώδιο, (ειδικό καλώδιο) καλώδιο GigE και κ.λπ….

Ο cOem και ο ODM διαθέσιμοι, όπως τα καλώδια σημάτων, καλώδια αισθητήρων, καλώδια ελέγχου, προϊόντα κυρίως εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, εξοπλισμός υψηλών σημείων εφαρμόσιμος. Τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, όπως: 1394 καλώδια στοιχείων, όπως: καλώδια υψηλών προτύπων, μαλακό καλώδιο, που καθορίζεται με τη βίδα, με τους σταθερούς σύρτες, τη σύνδεση αγκώνων, ευθύ κεφάλι που συνδέεται με ποικίλους ferrite πυρήνες που προστατεύουν το καλώδιο. Σύνδεση MDR 26P, καλώδια καμερών στοιχείων 26P SDR, όπως: υψηλό εύκαμπτο/τυποποιημένο καλώδιο CL, υψηλή εύκαμπτη/τυποποιημένη δύναμη πέρα από το καλώδιο συνδέσεων, μίνι καλώδιο CL. καλώδιο αγκώνων 90 βαθμού. CCXC καλώδιο στοιχείων 12P, κ.λπ. ποικίλη βιομηχανική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καμερών και I/O καλώδιο. Ποικιλία του προϊόντος, της λογικής τιμής, της έγκαιρης ποιότητας ημερομηνίας παράδοσης σταθερής και αξιόπιστης.


Προκειμένου να παρασχεθεί η καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας, δίνουμε όλη έμφασή μας στη νέα ανάπτυξη προϊόντος, τον ποιοτικό έλεγχο και τη γρήγορη παράδοση και παρέχουμε την υψηλή ανταγωνιστική τιμή. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας, να καταλάβουμε τις ανάγκες τους και να προσαρμόσουμε τις αποδοτικές και οικονομικώς αποδοτικές λύσεις για τις.

Θεωρούμε ειλικρινά τους πελάτες μας ως μακροπρόθεσμους συνεργάτες. Ακούμε ευτυχώς τις προτάσεις και τις κριτικές πελατών. Αυτό είναι η αφετηρία από την οποία μπορούμε και να ενισχύσουμε τις ικανότητές μας και να επιτύχουμε τη συνεχή βελτίωση για τους πελάτες μας.

Το επιχειρησιακό ρητό μας: Το αμοιβαίο όφελος, συνεργάζεται ειλικρινά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex

Τηλ.:: 86-755-25702906

Φαξ: 86-0755-25702956

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καλώδιο συνδέσεων καμερών

15m PoCL SDR - καλώδιο συνδέσεων καμερών SDR 26pin με τις βίδες αντίχειρων που κλειδώνουν για τη βιομηχανική έκδοση μηχανών

AIA χρώματος συνελεύσεων 85MHZ καλωδίων συνδέσεων καμερών 3m μπεζ υποχωρητικά πρότυπα

Ανθεκτικά 3 μέτρα καλωδίων PoCL, καλώδιο μεταφοράς δεδομένων SDR/υψηλής ταχύτητας SDR

usb3 καλώδιο οράματος

Βιομηχανικό καλώδιο 3 μέτρα υψηλό εύρος ζώνης RoHS στοιχείων καμερών υψηλής ταχύτητας εγκεκριμένο

5 μέτρα USB3 Α στο μικροϋπολογιστή Β κάτω από το καλώδιο Angeled με τις βίδες για τη βιομηχανική κάμερα

5M υψηλό εύκαμπτο USB3 ένα αρσενικό στις αρσενικές συνελεύσεις καλωδίων καμερών μικροϋπολογιστών Β με το κλείδωμα δακτυλήθρων για την έλξη Chiam

Καλώδιο Ethernet Gigabit

Γωνία Gigabit Ethernet Cat5e RJ45 σε RJ45 κάτω από το καλώδιο με τη καλή απόδοση για το σύστημα μηχανικής όρασης

Υψηλό ευκίνητο προστατευμένο καλώδιο Cat5e, καλώδιο RJ45 Ethernet με την κλειδαριά βιδών για τη δυναμική αλυσίδα

Υψηλό ευκίνητο καλώδιο Cat5e/Cat6A Ethernet/βιομηχανικό καλώδιο Ethernet με την κλειδαριά δακτυλήθρων για τη κάμερα GiGE

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Καλώδιο συνδέσεων καμερών προμηθευτής. © 2018 - 2021 camera-linkcable.com. All Rights Reserved.